top of page

2020-03-18

Med anledning av Coronavirusets framfart skriver jag detta brev. Vi har idag fått information om att alla gymnasieskolor ska stänga och bedriva hemstudier. 

Vår ide är att vi ska följa vårt schema som vi har. Har eleverna engelska kl.10.00 på sitt schema så är det det som gäller. Läraren sitter hemifrån och håller sin lektion digitalt. Eleverna sitter hemma och följer instruktioner från sin lärare. Vid full närvaro på den digitala lektionen kommer Csn fortsätta fortsätta som vanligt. Sjukanmälan sker som vanligt.

Vi vet i dagsläget inget om hur länge det kommer att fortsätta men vi kommer att ge ut information så fort vi får veta något. I morgon kommer lärare finnas på plats för att förbereda sina digitala lektioner. Då finns det möjlighet för elever att hämta material om man inte har det hemma. Magnus vår it-expert är här, så det är perfekt om man har något strul eller fundering kring sin dator. Framöver kommer skolan att vara stängd. Det är viktigt att ni stöttar era ungdomar att hålla sitt schema och fortsätta sina studier. Vi kommer att göra allt som vi kan för att finnas tillgängliga för era ungdomar trots stängning. Vi finns tillgängliga på mail och telefon. Finns det behov av att samtala med kurator och specialpedagog så finns de också tillgängliga. Tveka inte att höra av er om ni har frågor. 

Med hopp och tro om att vi kommer att klara det här tillsammans!

 

Varma hälsningar, 

 

Susanna Hodin,

Rektor

Kopparlundsgymnasiet

bottom of page